Russeklær 2017

Vi hjelper med trykking av egne logoer/navn til busser, vans og kollektiv russ.
Under er det satt opp noen forslag til plagg som kan bestilles.

Send oss gjerne filer til trykk for pristilbud eller kontakt oss for eventuelle spørsmål.  

 

 

3066 ORIGINAL HOOD JACKET

Raglan-modell med ton-i-ton flatlock-sømmer, dobbel hette, og YKK glidelås. Kjent kvalitet tvers igjennom. Fargerike hettesnorer kan kjøpes separat.

JH051 URBAN VARSITY ZOODIE

Hettejakke med litt høyere hals. Kontrastfargede ermer og innside av hetten. Kenguru lomme. Ribb i hals, nederkant og ermavsluting.

JH009 Baseball Hoodie

Klassisk baseball hettegenser med raglanermer. Hette og ermer i kontrastfarger. Kengurulomme med liten åpning for hodetelefoner. Ribb nedentil og på ermavslutningen.

Artic Pro Down Parkas (FÅ IGJEN!)

Tilbud: 999,- (inkl. mva) 

Ytterstoffet har en myk, matt bomulls følelse, samtidig som den er vind og vannavstøtende. Jakken er fint laget med flere gode detaljer, som blant annet 4 lommer med innvendig fleece som varmer hendene godt. Hetten har en fin pels som enkelt kan fjernes om dette ønskes.

7070 Original Parka

Tykk, varm og moteriktig parkas i deilig myk kvalitet. Vannavstøtende og robust ytterstoff, fylt med fyldig kunstfiber som gir en deilig dunfølelse. I motsetning til jakker fylt med dun kan parkasen vaskes og henges til tørk. Avtagbar hette og kunstpels krage, samt utskiftbare refleks-merker. To innvendige lommer og 8 ytterlommer i front, hvorav nedre lommer inneholder egen fleece-lomme for å varme hendene på kalde dager. Passer like godt for menn som til damer.